Advies

In het eerste gesprek bespreken we welk doel je wilt bereiken.
 
  • Welke boodschap wil je overbrengen?
  • Wie is je doelgroep?
  • Welke unieke eigenschappen heeft je bedrijf en welke waarde voeg je toe aan klanten?
  • Hoe past video in je marketingstrategie en welke rol speelt social media?
  • Welke sfeer moet de film uitstralen?
  • Welke onderwerpen wil je in beeld brengen?  
 
Door dit te inventariseren zijn wij in staat om jouw unieke verhaal om te zetten in een gerichte video marketing campagne en maximaal resultaat te halen uit video marketing. We schatten in hoeveel uren filmen en editen er nodig is. Welke apparatuur er ingezet wordt, welke media aangekocht dient te worden en welke andere middelen we nodig hebben. Na dit gesprek krijg je een advies over de mogelijkheden.
 

Script

Door middel van een script bespreken we hoe de video er uit komt te zien. Het script is de ‘blauwdruk’ van de film. Het beschrijft alles wat er te 'zien' en te 'horen' is in de bedrijfsfilm en in welke volgorde dat gebeurt.
 

1e versie bespreken + 1 feedbackronde

Als de eerste versie gereed is, bespreken we samen het resultaat. Kleine wijzigingen kunnen nog gemaakt worden zodat we een maximaal eindresultaat behalen.
 

Definitieve oplevering

Na het verwerken van de wijzigingen krijg je de definitieve versie in het afgesproken formaat. We kunnen ook helpen met het inzetten van de video via diverse cross mediale kanalen.  

Hulp nodig met social media / YouTube / website / grafische vormgeving?

Doen we! We helpen je indien gewenst ook met het communicatieplan. Hoe ga je de video's inzetten en via welk kanaal? Ook kunnen we je social media kanalen opzetten en beheren. Facebook, YouTube, Twitter, enzovoort. Als je wilt, bouwen we zelfs een website of helpen we met de vormgeving van een advertentie of andere grafische vormgeving. Bel ons gerust even op als je meer wilt weten. 

Neem contact op met Studio1175 

Back to top